fbpx

Kissné Csekő Szilvia

Szerző: Tóth Anikó Közzétéve:

Sziasztok Szilvi vagyok!

Az elmúlt időszak számomra arról szólt, hogy megèrtettem önmagam. Azt, hogy bizonyos gyermekkori történések, hogyan hatnak ki a mai életemre. Miért vagyok beteg, miért haragszom a férfiakra, miért vagyok magányos és szomorú. Miközben csodás èletem van. Különböző technikáknak köszönhetően letudtam magamról vésni a kemény páncélt ami borított, és mostmár önmagam megmutatva próbálok segíteni nektek. Megèrtettem, hogy a felelősség vállalásnak hatalmas szerepe van, és mi vagyunk a saját életünk urai. Még akkor is, ha valaki mást akar elhitetni velünk.

Elvégeztem a Spiritiszta képzés a Főnix központban, hogy azok a dolgok amik gyermekkoromban is bennem voltak, most már tisztán tudjam közvetíteni másoknak, és tudjak nekik segíteni.

A meditációk vezetése is egy új fényt hozott az életemben, és szeretném megtanítani nektek, hogy mennyi minden javulhat az életünkben, ha rendszerességgel gyakoroljuk.

A másik nagy szerelmem lett a kártya vetés, “jóslás” amivel tudok iránymutatást kérni az életünkbe. Ebben is folyamatosan képzem magam, hogy a legjobban tudjam lehozni a nektek szánt üzeneteket.

Illetve az egyik fő tanulmányom most az Èletvezeti Konzulens képzés, ami a “tudományos” megközelítèse az emberi érzelmeknek. Ezzel olyan embereknek is tudok a későbbiekben segíteni akikhez a holisztikus gondolkodás nem áll olyan közel. Ami természetesen nem probléma. Mindenki azt fogadja be amire épp készen áll.

A hitem szerint a lèlek halhatatlan és folyamatosan tanulni jövünk erre a bolygóra, fejlődni, tapasztalni. De hiszek az Isteni gondviselésben is.

Ès, hogy miért az Anyák, Nők?

A világban drasztikus változás zajlik. Folyamatosan emelkedünk, fejlődünk. Úgy gondolom, érzem, hogy eljött azaz idő, hogy a nők most kis közösségeket alakítsanak ki maguk között. Gyógyítva ezáltal önmagukat, a gyermekeiket, és felmenőiket. Hiszek a női energiába, a női minőségben.
Hiszem, hogy nincsenek véletlenek, és minden találkozás okkal történik. És hálás vagyok, hogy én is tagja lehetek egy ilyen kis csoportnak.

Célom az, hogy folyamatos fejlődés, önismeret mellett, tudják segíteni az elekadasban lévőknek.
Keressetek bizalommal.

Telefonszám: 06309251748
Email: szilvia.cseko@gmail.com
Megye: Jász-Nagykun-Szolnok
Weboldal:
Facebook oldal: https://www.facebook.com/szilvi.cseko