fbpx

Patai Szilvia

Szerző: Dani Közzétéve:

Patai Szilvia vagyok, Természetgyógyász,Reflexológus,Gyógymasszőr
2014 óta folyamatosan képzem magam, hogy az életfeladatomat a legjobb tudásom szerint végezhessem. A munkám a hivatásom, boldogsággal tölt el amikor a hozzám forduló vendégeimnek segíthetek, és boldogan megelégedve térnek vissza hozzám. A tevékenységemet széles körben végzem ,egyedi technikákat alkalmazok amelyek több területből állítodtak össze.
Területeim amelyekkel munkám alkalmaival rendelkezésre állok. Gyógymasszázs, természetgyógyászat, refllexológia,energetikai kezelés, (REIKI) HKO meridán kezelés, nyiroködéma kezelés, Metamorf masszázs, Access Bars, Craniosacralis Biodinamika
Számomra a legfontosabb, hogy olyan kezelésekkel szolgáljak, amelyek a vendégeim számára a legmegfelelőbbek. Minden kezelés előtt fontosnak tartom az ismerkedést, ezért állapotfelméréssel holisztikus szemléleti megközelítéssel térképezem fel a jelen lévő panaszok okait. Nagy szeretettel várom azok jelentkezését, akik nem zárkóznak el a spirituális, holisztikus szelíd gyógymódok lehetőségei elől. Számomra a legfontosabb, hogy egy probléma esetén a lehető legegyszerűbb- és legnagyszerűbb módszerekkel segítsem a vendégeimet. Problémák amelyekkel fel kereshetnek: -Krónikus elváltozások, amelyek miatt kialakultak különböző más területi zavarok. Lelki eredetű problémák elakadása, megrekedése. Különböző mozgásszervi zavarok miatt kialakult fájdalmak, és mozgásterjedelem beszűkülések.

Telefonszám: 06702681030
Email: szilvia7219@gmail.com
Megye: Bács-Kiskun, Pest
Weboldal: https://www.facebook.com/harmoniamasszazscegled
Facebook oldal: https://www.facebook.com/harmoniamasszazscegled