fbpx

Seresnè Farkas Zsanett

Szerző: Dani Közzétéve:

Hogy ki vagyok Én ?
Ez nagyon jó kérdés !
Egy ugyan olyan ember mint bárki más !

Talán a tapasztalatom és az eddig megszerzett tudásom ami „kicsit ” eltér ! Egy nagyon vicces és igen csak Spirituális családban születtem és nőttem fel. Már  8 évesen megtanultam a cigány kártya fortélyait , majd 12 évesen a mágia és a manifesztáció alapjait. Nyitottságom a „másvilág” felé talán innen is ered. Mindig éreztem, hogy a földi életem célja többek között az emberek segítése. Spirituális utam, vagyis fogalmazhatunk, hogy önmagára találásom körülbelül 12 éve kezdődött. Méghozzá az agykontrollal, majd az angyalok világával az angyalmágia képzéssel, valamit a számmisztika elsajátításával  és a tarot kártya képzés elvégzésével. Majd folytatódott a lélekterapeuta képzés elsajátításával , ahol éreztem, hogy ez az ami az én utam. Természetesen minden eddigi képzésem tudását felhasználom a munkám során, hogy teljes képet kaphassak a klienseimről és tökéletes segítség nyújtásban részesüljenek. Fontosnak tartom az óráim során a felszabadult, könnyed, őszinte szívből jövő beszélgetést és bizalmi együtt működést.
Ha a leírtak alapján szimpatikusnak találsz és úgy érzed, hogy tudok neked segíteni, akkor keress bátran az elérhetőségeim valamelyikén .

Mi is valójában a lélekterápia? (Életvezetési tanácsadás)
Olyan kezelési mód, ahol a tanácsadó segít a páciensnek  „a dolgok mögé látni”.
A problémák olyan ajándékok, amelyeket mi magunk adunk magunknak, mert leküzdésükből felismerés adódik számunkra. Ne az ellenségünknek tekintsük, hanem tanítónknak. Csodálatos élmény az, amikor az ember kiszabadul a saját börtönéből és felelősséget mer vállalni az életéért.

Ha végre megérti a sorsát, akkor a kezébe tudjuk venni az irányítást élete felett.

LÉLEKTERÁPIA  TEST-LÉLEK-SZELLEM=harmóniájáért.Sikeresen alkalmazható:

-betegségek valós okainak feltárása
-konfliktuskezelés
-negatív érzelmek, félelmek, szorongás leküzdésében
-önismeret-, önbizalomhiány esetén
-önmegvalósítás, személyiségfejlesztési problémák során.
-pánik, depresszió
-párkapcsolati nehézségek
-pozitív énkép kialakítása
sérelmek feloldása
-sikertelenségek okainak feltárása
tudatos élet, pozitív szemléletváltás
test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítása.

Ehhez járul az önismereti számmisztika, ami nem más mint az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, valamint a név betűinek számértékéből következtet.  A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb-rövidebb ciklusai, sorsfordulóink is.
Bízom benne ,hogy önnek is segíthetek a tudásommal ,tapasztalataimmal és egy közös bizalmi munka során élete nehezebb ciklusán átlendülve , olyan életet tud majd élni amilyet mindig is szeretett volna .

Telefonszám: 06301201143
Email: farkaszsanett77@gmail.com
Megye: Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Online
Weboldal:
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Terapianka/