fbpx

Keresőknek

Holisztikus segítőt, tanácsadót keresel?

Jó helyen jársz!

Az adatbázisban szereplő szakemberek, terapeuták külön szerződésben, aláírásukkal engedélyezték, hogy adataikat ezen a felületen nyilvánosan közzé tegyük.

A szolgáltatás célja, a szakemberek és a megrendelők egymásra találásának segítése, kapcsolat felvétele. A szolgáltató, a Weboldalon található szakemberekkel szerződéses kapcsolatban áll, a terapeuták, segítők (Megbízók)  jellemzően ellenszolgáltatás fejében veszik igénybe oldalunk szolgáltatását.

A Megbízót terheli a felelősség az általa nyújtott szolgáltatások összefüggésben végzett valamennyi tevékenységéért, a közölt adatok hitelességéért.

A Szolgáltató a Weboldalon elérhetővé teszi a Megbízó közvetlen elérhetőségét, linkek útján, mely tartalmakat kizárólag a link elhelyezésekor ellenőrzi, így a linkelt tartalom esetleges megváltozása esetén annak tekintetében felelősséget nem vállal, és jogsértő tartalomra történő linkelés esetén az erre vonatkozó, jogszabályban meghatározott módon történő jelzést követően a linket haladéktalanul eltávolítja.

A szolgáltató nem vállal felelősséget azért, hogy az érintettek (tehát a lehetséges kliensek, és terapeuták) egymással létesítenek-e, és ha igen, milyen tartalommal és formában jogviszonyt.

Ugyanakkor oldalunk törekszik arra, hogy kizárólag olyan szolgáltatók szerepeljenek az általa ajánlottak között, akiknek a tevékenységével kapcsolatban nem érkezik olyan visszajelzés, miszerint az ne felelne meg a különböző jogszabályi és hatósági előírásoknak, illetőleg az elvárható legmagasabb szakmai színvonalnak.

Az oldalt folyamatosan fejlesztjük szakembereink visszajelzései, valamint saját tapasztalataink alapján, így szolgáltatási körünk egyre bővül, és napról napra több klienst tudunk közvetíteni.

Érdemes rendszeresen visszalátogatni oldalunkra.

Kérjük, amikor a Tanácsadóinkkal felveszed a kapcsolatot, hivatkozz oldalunkra.

A keresés menete

  • Kereshetsz település vagy szakirány szerint. Használhatod a keresés menüt (lent), vagy célirányosan a megyék szerinti bontást, vagy a szakterületek szerintit. (fent)
  • A listából kiválasztott segítők elérhetőségei nyilvánosak, írhatsz nekik, és fel is hívhatod őket.
  • Hivatkozz oldalunkra, hogy nálunk találtál rá, így biztosan maximális odafigyelésben és segítőkész fogadtatásban lesz részed.
  • Érdemes több szakembert megkeresned, hogy a számodra legmegfelelőbbet tudd választani.
  • Rendszeresen bővítjük oldalunk kínálatát és figyelünk a visszajelzésekre. Ezért fontos, hogy amennyiben  Keresőben megjelentetett információk közül a valóságnak nem megfelelőt találsz, kérjük, értesíts bennünket. 
  • Olvasd el blogbejegyzésünket is a keresésről, hogy a szakemberek is elégedettek legyenek veled.

Arra törekszünk, hogy nálunk csak korrekt, megbízható szakemberek legyenek. Reméljük, hogy elégedett leszel és tovább ajánlod szolgáltatásainkat.